BBGO hoort taal noch teken regering

Armand Deekman van de Bond Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) geeft in gesprek met Dagblad Suriname te kennen dat men tot heden niets heeft vernomen van de regering. De bond had eerder dit jaar een petitie bij de president ingediend. De strijd werd gevoerd om de pensioenen van de leden waardevast te maken. Op 4 maart zou de president de vicepresident de opdracht hebben gegeven om de kwestie op korte termijn in orde te maken. Deekman geeft aan dat de bond tot heden niets heeft mogen vernemen van de regering. De organisatie heeft een maand na het beloofde, op 4 april wederom een brief gestuurd naar de president. In de brief doet men een beroep op de president om klaarheid te brengen in het geheel, ter geruststelling van de leden. Binnenkort zal de bond ook een bericht de deur uit doen gaan voor een spoed algemene ledenvergadering. Vanwege het Paasweekend is besloten om de vergadering op 24 april 2014 te houden. Tijdens deze vergadering zullen de verder te ondernemen stappen worden besproken.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!