Ex-directeur Texaco bij verkeersongeval omgekomen

Ex-directeur Texaco bij verkeersongeval omgekomenDe 70-jarige Henry Elcock, die zondagavond bij een verkeersongeval in het district Saramacca kwam te overlijden, was volgens directeur van GOw2, Aubrey Nai-Chung-Tong, een vriendelijke en positieve man die altijd actief en bereid was personeelsleden en staf van het bedrijf te helpen. Hij heeft ook nog bijgedragen bij het komen tot het concept van Texaco naar GOw2. Elcock is ex-directeur geweest van de toenmalige Texaco Chevron en was volgens Nai-Chung-Tong daarom vanwege zijn expertise ook nog gevraagd zitting te nemen in de raad van commissarissen. Voor het laatst is Elcock nog op de algemene vergadering van aandeelhouders in maart 2014 gezien, waarbij de huidige directeur hem nog heeft gesproken. Nai-Chung-Tong vertelt verder dat hij telefonisch op de hoogte werd gesteld dat zijn collega en vriend Elcock bij een verkeersongeval was betrokken. Het nieuws is als een schok overgekomen bij de personeelsleden van het bedrijf. Elcock was ook bekend als de motor achter het Go-Glo-project, waarbij de best geslaagden van het gewoon lager onderwijs in de bloemetjes worden gezet.
De 70-jarige autobestuurder Henry Elcock kwam op zondagavond omstreeks 21.30 uur te overlijden aan letsels, die hij opliep bij een verkeersongeval te Tawajaripolderweg in het district Saramacca. Politie-inspecteur Dropatie Ramkhelawan van de Publiciteitsdienst van het Korps Politie Suriname bevestigt tegenover Dagblad Suriname dat door tot nu toe onbekende redenen het voertuig van Elcock over de kop ging om vervolgens te belanden in de goot langs de weg. Henry overleed ter plaatse. Zijn lichaam is na afstemming met het Openbaar Ministerie afgestaan aan de familie.
FR

error: Kopiëren mag niet!