Regillio Dors, verward of machtsdronken?

Met verbazing heeft de mediacommissie van de NDP in Nickerie kennis genomen van de inhoud van het artikel: Voorzitter NDP-jongeren Nickerie moe van Doekhie, verschenen in Dagblad Suriname van donderdag 3 april 2014.
In dat artikel is aan het woord Regillio Dors, die onwaarheden vertelt en met vuil smijt naar het DNA-lid Rashied Doekhie van de NDP.
Zo verklaart Dors dat hij niet terugfluitbaar is, dat hij naar de media is gestapt, omdat Doekhie dat eerst gedaan heeft en hem besproken heeft, dat de NDP een schijngroei meemaakt in Nickerie, dat NDP-ers elkaar concurreren en dat alles mis gaat. Op grond hiervan moest hij dus reageren en de alarmbel luiden.
De mediacommissie van de NDP heeft gemeend hierop te reageren en de lezer een aantal feiten van Dors voor te houden. Zodoende kan men zelf een oordeel vellen.
Dors is vele malen scheef gegaan. Hij is hierdoor vele malen door de partijleiding (Doekhie en Dalloesingh) en toppers (Mahespalsingh) van de partij in Nickerie ter correctie op het matje geroepen. Hij was immers telkens weer in het nadeel van de jongeren en de partij bezig. Telkens weer heeft hij zijn verontschuldigingen aangeboden, maar daags daarna was het steeds weer mis. Op Wageningen, zijn basislocatie, zijn er minstens 4 vergaderingen belegd om zijn gedrag te bespreken, omdat hij daar met een ieder overhoop lag.
Doekhie heeft hem vele keren aangesproken omtrent zijn gedrag.
Hij zegt dat de partij een schijngroei meemaakt. Hiermee wil hij de explosieve groei van 62 kernen in drie maanden tijd, met een aantal nieuwe leden van ruim 1682, kleineren. Maar de documenten zijn er. Het is van Dors bekend dat hij slechts in de publiciteit wil om naam te maken, zonder te weten hoe dat goed te doen. Hij beschuldigt Doekhie, terwijl hij het juist is die op Facebook de partij, de regering en zelfs de president van het land negatief bespreekt. Hij heeft niet geschroomd om personen aan te zetten om de partij de rug toe te keren. Dors is juist de persoon die telkens weer met Doekhie praat over een vooruitgeschoven positie; hij is afgunstig op jeugdigen in de partij en hij duldt niemand naast zich.
Hij richt zich te veel op het materiële; hij zou er beter aan doen zichzelf af te vragen waarom hij met een ieder in de knoop ligt.
De partij heeft hem een baan bezorgd en doet nog steeds heel veel voor Dors. Maar hij heeft nog steeds niet genoeg. Op zijn verlanglijstje staan een kantoor, een perceel, een auto en ga zo maar door. Deze eisen zijn bij de afdelingsvoorzitter bekend. Zonder met de leiding af te stemmen, belooft hij jongeren een baan. Met de jongeren van Wageningen is hij steeds in de clinch. Mede door zijn toedoen waren de jeugdparlementsverkiezingen in Nickerie bijna op een fiasco uitgelopen. In de gemeenschap doet wel het gerucht de ronde dat hij mensen in naam van de partij heeft opgelicht. De gevallen zijn bekend.
Met deze feiten weerspreekt de mediacommissie elke beschuldiging naar R. Doekhie en de afdeling van de partij in Nickerie en hoopt de gemeenschap over de ware aard van R.Dors te hebben geïnformeerd,
De mediacommissie van de NDP in Nickerie

error: Kopiëren mag niet!