Hulp aan Paranen voor invullen belastingformulieren

Vanaf vandaag zal de Belastingsdienst kantoor houden op het commissariaat van Para om hulp te bieden aan het publiek bij het invullen van de aangiftebiljetten Inkomstenbelasting. De districtcommissaris van Para vraagt een ieder om gebruik te maken van deze gelegenheid en hun belastingplicht te doen ter voorkoming van onnodig ongerief zoals boetes en andere maatregelen.
Kleine ondernemers en loontrekkers met andere inkomsten kunnen hun SAS-aangifteformulier laten invullen op elke donderdag en vrijdag van de maand april, door belastingsambtenaren die op voorgenoemde dagen van 08.00 uur tot 13.00 uur aanwezig zullen zijn op het commissariaat. Hulp Bij Aangifte (Huba 2014) is een service van de Belastingdienst die jaarlijks wordt aangeboden aan districtsbewoners. “Belasting mi mus’ pai fu mek’ un kondre drai” is de slagzin voor het nakomen van de belastingplicht.

error: Kopiëren mag niet!