Dertienjarige takelt buurvrouw af

Stevano D. heeft zijn buurvrouw met een stuk hout bewerkt op 24 maart. Inspecteur Sandra Claver van Santo Dorp geeft aan dat de verdachte na zijn daad was ondergedoken. Hij werd gisteren aangehouden en overgebracht naar het bureau. Volgens Claver had het toch wel wat oudere slachtoffer daarvoor brandverwondingen over haar lichaam opgelopen. Op die bewuste dag stond de 13-jarige jongen op de inrit van zijn buurvrouw. Zij vroeg hem om zich van daar te verwijderen. De 13-jarige vond dat niet goed. Hij bewapende zich met een stuk hout en bracht daarmee enkele ferme slagen toe op het lichaam van het slachtoffer. Als gevolg van de mishandeling heeft de vrouw een linker schouderfractuur opgelopen. Volgens Claver kon het kapotte gedeelte niet in gips vanwege de eerder opgelopen brandverwondingen. De jeugdige driftkop is overgedragen aan Opa Doeli voor het verdere onderzoek.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!