Who are SHE?: Wie zijn nou de Tropical Beauties van 2014?

1Who are SHEWie graag naar mooie vrouwen kijkt, kon extra genieten in de Hermitage Mall. De SHE-modellen waren er om flyers uit te delen voor een Fashion Event dat zaterdag zal plaatsvinden. Tijdens dat event zullen de Tropical Beauties 2014 zich voor het eerst officieel introduceren aan het publiek en SHE (een energiedrank voor dames) is, zoals de naam van het event doet vermoeden, de hoofdsponsor.
Wie zijn het nou?
Tussen de flyerende SHE-modellen waren er een paar die ook aan de Miss-verkiezing deelnemen, maar om de spanning erin te houden wordt niet verteld wie dat nu precies zijn. Wie zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, heeft vette pech want organisator Jermaine Tjin A Koeng wil een pracht van een show neerzetten waarbij het verrassingselement uitermate van belang is. Hij wil absoluut geen tipje van de sluier lichten. “Laten we het een publiek geheim noemen maar we willen nog niks zwart op wit zetten”, aldus Tjin A Koeng. Kaarten voor het evenement, dat zaterdag 5 april wordt gehouden, kosten SRD 15 en zijn via verschillende verkooppunten te verkrijgen.
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!