Hoofdinspecteur Metroos heengegaan

Hoofd inspecteur Metroos heengegaan 1Dinsdag laat in de avond heeft hoofdinspecteur Elfriet Metroos (67) in het Academisch Ziekenhuis het tijdige met het eeuwige verwisseld. Hij stond bekend als een joviale en correcte politieman. Tot aan zijn pensionering was hij 15 jaar de gewestelijk politiecommandant van Nickerie. Hij was een grote vriend van de Nickerianen en die hadden altijd een luisterend oor bij hem. ‘Hij is maar kort ziek geweest’, zegt mw. Metroos, die zelf ook politie-inspectrice is geweest. ‘Hij hield zoveel van Nickerie dat hij gelijk na de behandeling bij de dokter toch naar Nickerie terugging. Zijn toestand werd slechter en mijn zoon heeft hem toen zondag teruggehaald naar Paramaribo. Hij werd toen gelijk opgenomen en dinsdagavond verliet hij ons’, zegt de bedroefde weduwe. Zij hoopt de begrafenis voor dinsdag te kunnen regelen, aangezien er enkele familieleden uit Nederland moeten komen. Hoofdinspecteur Metroos laat een weduwe en 2 kinderen achter.

error: Kopiëren mag niet!