Drie jaar voor zestal oplichtingen

Jerrel Boldewijn is door kantonrechter Dinesh Sewrattan veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar. Jerrel heeft zich schuldig gemaakt aan een zestal oplichtingen, waarbij hij tezamen en in vereniging met zijn comparant, Meriam Blokland, de mensen bewogen heeft grote geldbedragen aan hun af te staan met de bedoeling dat zij een stukje onroerend goed geregeld zouden krijgen. Zijn comparant Meriam werd vrijgesproken, omdat er weinig bewijs was dat zij zich ook schuldig zou hebben gemaakt aan het strafbaar feit. ‘Doordat Jerrel betrouwbaar overkwam bij de benadeelden, had hij hun zover kunnen krijgen de geldbedragen af te staan. Zij zullen nu jaren moeten sparen voordat ze hetzelfde bedrag weer kunnen vergaren’, benadrukte de magistraat. De verdachte heeft vanaf het prille begin ontkend iets van de zaak af te weten. De magistraat vonniste conform de vordering van het Openbaar Ministerie.

error: Kopiëren mag niet!