Bandenzaak Martin Luther Kingweg geheel afgebrand

Foto: Jaswant Gajadien
Foto: Jaswant Gajadien
Bandenzaak Anil Kasi aan de Martin Luther Kingweg (Highway) is zojuist geheel afgebrand. De brand begon rond 15.45 uur en sloeg snel over het heel gebouw, waarin ook een juwelier en het woonhuis van de jonge ondernemer Anil Kasi was gevestigd. De oorzaak van de brand is niet bekend. De brandweer was er snel bij om de zaak te blussen, maar zoals altijd had ze wederom problemen met haar watervoorraad en blusmateriaal. De brand is intussen overgeslagen naar het naast gelegen pand, waar er truckonderdelen verkocht wordt. Echter hebben de brandweermannen dit geval wel onder controle.
Honderden buurtbewoners en voorbijgangers stoppen om een glimp te vangen van dit geval. Het verkeer op de Highway is momenteel vastgelopen. Ook de verschillende uitvalswegen zitten vast. De brandweer heeft op dit moment de brand onder controle, maar het gebouw is platgebrand.

error: Kopiëren mag niet!