Man beschoten in rug en onderbuik

Een Surinamer is zaterdagochtend omstreeks 03.50 uur beschoten door een Braziliaanse man, die in een vechtpartij verwikkeld was met een andere man. Dit schietincident vond plaats aan de Prinsessenstraat voor hotel Perola. Volgens inspecteur Ruben Dijks van Geyersvlijt was de schutter naar zeggen van het slachtoffer aan het ruziën met een andere man. Op een gegeven moment haalde de Braziliaan een wapen tevoorschijn en loste daarmee twee schoten, waarbij beide schoten het slachtoffer, die niets te maken had met de vechtpartij, raakten in zijn rug en onderbuik. Het slachtoffer is ter observatie opgenomen. Volgens Dijks verkeert de gewonde man buiten levensgevaar en is zijn situatie stabiel. De schutter maakte zich kort na het gebeuren uit de voeten. De politie heeft de verdachte al in beeld. Hij werkt aan de opsporing en aanhouding. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!