Historische degradatie SV Robinhood een feit

(foto: Regillio Derby)
(foto: Regillio Derby)
Voor het eerst in haar geschiedenis is de SV Robinhood gedegradeerd naar een naast lagere klasse. De ploeg opgericht in 1945 heeft altijd in de hoogste divisie van het Surinaams voetbal uitgekomen. Ze is ook de recordkampioen van Suriname. Zaterdagavond speelde ze in het Andre Kamperveenstadion tegen WBC. Maar voor de wedstrijd was al bekend dat Robinhood gedegradeerd was, daar de naaste concurrenten Boskamp en Notch hun wedstrijden gewonnen hadden. Boskamp won vrijdagavond met 1-3 van Takdier Boys, Notch was zaterdag op Moengo met 3-1 te sterk voor SNL. Een gedemotiveerde ploeg van Robinhood trad hierna in de arena tegen de in opmars zijnde WBC, die in strijd is voor het kampioenschap. De eindstand werd 7-1 voor WBC.

error: Kopiëren mag niet!