Populaire socialite Thea Valk overleden

Het nieuws had bijna de impact van een tsunami, zo geschokt was de samenleving toen het bericht verscheen omtrent het overlijden van socialite, fashionista, kunstenares en tv-presentatrice, de 51-jarige Thea Valk. De extravagante en altijd aanwezige socialite was naast zakenvrouw ook moeder van een dochter.
Condoleances via Facebook
De Facebookpagina van Valk is nog in te zien en stroomt langzaam vol met condoleances van vrienden en bekenden. Caribische mode-goeroe Richard Young, van het programma Caribean’s Next Top Model, bracht ook middels de social media-site zijn condoleances aan de nabestaanden. ‘Life is too short’, en andere berichten in die trant zijn er te vinden als statusupdates op Facebook bij mensen die haar persoonlijk kenden. Maar ook mensen die Valk niet persoonlijk kenden, vonden het toch de moeite waard hun medeleven te betuigen middels het posten van een brandende kaars op hun Facebook-pagina.
Valk was in leven directrice van Falcons Advertising en presentatrice van de talkshow Monday Live.
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!