Arbeider geëlektrocuteerd te Commewijne

Gistermiddag omstreeks 14.45 uur waren arbeiders van Sebuma bezig met werkzaamheden aan de Commissaris Robblesweg in het district Commewijne. Men had de mortel waarin de cement gedraaid wordt ingehuurd. Één van de arbeiders was bezig de pomp die bediend wordt met een afstandsbediening naar beneden te zaken, terwijl een andere daar met een moker bezig was een klem in de grond in te slaan. Op een bepaald moment is de hoogspanningskabellijn gerukt waarbij die aangekomen is op de pomp. De arbeider die bezig was de klem in de grond te vestigen, viel met de moker in de hand op de ijzeren gedeelte. De stroom is via de moker doorgeleid, waardoor de 35-jarige Ryan Dawoad is geëlektrocuteerd en als gevolg daarvan het leven heeft gelaten.

error: Kopiëren mag niet!