Moeder komt achter geheime affaires 15-jarige

Een moeder deed aangifte bij de politie van Santo Dorp dat haar dochter seksueel misbruikt is door 3 jongens die kind aan huis zijn bij haar. De politie heeft de informatie van de moeder uitgewerkt en bleek dat een van de jongens, de 24-jarige Z.R., vleselijke gemeenschap heeft gehad met het minderjarig meisje. Hij werd maandagavond door de politie opgespoord en aangehouden. Deze verdachte wordt vervolgd ter zake gemeenschap met een jeugdige c.q. feitelijke aanranding. De sterke arm werkt aan de opsporing van het overige tweetal. Uit verklaring van het minderjarig meisje blijkt dat zij vrijwillig gemeenschap heeft gehad met de 3 jongeheren. Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan Jeugdzaken.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!