Amzad Abdoel: “Datum eerstvolgende openbare vergadering DNA niet bekend”

Parlementariër Amzad Abdoel (MC/ NDP) weet niet wanneer de eerstvolgende openbare DNA-vergadering wordt gehouden. Hij geeft aan dat het uitschrijven van de openbare vergadering gelegen is aan de voorzitter van het parlement. Vooralsnog is niet bekend wanneer de eerstvolgende openbare zitting gehouden zal worden. Voor gisteren, dinsdag 25 maart, was er wel een huishoudelijke vergadering uitgeschreven en werd een commissievergadering gehouden over de ‘Wet op de nationaliteit en het ingezetenschap’. DNA-voorzitter Jennifer Geerlings-Simons was de afgelopen week met een parlementaire delegatie te Genève, Zwitserland, voor de bijwoning van de top van de Interparlementaire Unie (IPU). De vicevoorzitter, Ruth Wijdenbosch, was in Nederland. Ze was afgevaardigd door het parlement om een inleiding te houden over de inspiratie van dr. Sophie Redmond. Simons had eerder wel laten doorschemeren dat er in april een aanvang gemaakt zou worden met de begrotingsbehandeling.
Genaro Alpin

error: Kopiëren mag niet!