Danny’s Villapark niet meer van Danny

Er gaan doden vallen 1De bewoners van Danny’s Villapark zijn boos. Zo boos dat sommigen dreigende taal uiten en aangeven dat er doden zullen vallen op het project. Onlangs is het project verkocht. ‘Op de een of andere dag stond er iemand die ons kwam vertellen dat hij de nieuwe eigenaar was’, aldus een van de bewoners. De nieuwe eigenaar heeft het verkregen middels een veiling.
‘Project ging achteruit’
Dat de bewoners boos zijn, is dus niet zo gek. Velen hebben een perceel gekocht met geld waar ze jarenlang voor hebben gewerkt en al enige tijd zijn er problemen. ‘Er was beslag gelegd op het project. En de vorige eigenaar kon het niet goed meer onderhouden, omdat er dus schulden waren. Eerdere veilingen werden wel gestuit, maar meer kon er ook niet gedaan worden. Het project ging alleen maar verder achteruit.’
Niets gehoord
De bewoners hadden ten einde raad een petitie ingediend bij de voorzitter van de DNA, Jennifer Simons. Zij hadden namelijk te horen gekregen dat de meeste mensen de gekochte percelen kwijt zouden raken. Helaas hebben zij nog niets mogen vernemen en wachten zij nog af op hetgeen komen zal. Het is te hopen dat er een gedegen oplossing komt.
Christio Wijnhard

error: Kopiëren mag niet!