Broer stak boedelwoning in brand

De 54-jarige Lucien wordt ervan verdacht brand te hebben gesticht in een woning aan de Leendertsteeg alwaar zijn 69-jarige broer Ronald inwoonde. Uit het onderzoek van de politie blijkt dat het om een boedelwoning gaat. De verdachte heeft al een paar keren getracht deze stenen flatwoning in brand te steken en elke keer weer is het mislukt. Op de bewuste dag heeft Lucien één van de slaapkamers van binnen gesloten en vervolgens vuur aangestoken. Nadien maakte hij zich uit de voeten door via een raam naar buiten te springen. Uit het onderzoek blijkt dat slechts de spullen in die betreffende slaapkamer en het plafond schroeischade hebben opgelopen. Door kordaat optreden van de brandweer werd het vuur gedoofd. De politie van Nieuwe Haven is op zoek naar de voortvluchtige verdachte.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!