Minister Belfort bezoekt St. Wilhelmusschool

1bezoekDe St. Wilhelmusschool kreeg gisteren bezoek van de minister van Justitie en Politie. De leerlingen werden door de minister toegesproken en gemotiveerd om harder hun best te doen de komende schoolperiode. Het belang van onderwijs werd aan de leerlingen voorgehouden. De leerlingen werden ook voorgelicht door de minister over seksueel molest. Voor de bijeenkomst was een uur uitgetrokken, maar de minister had duidelijk meer tijd nodig. De kinderen dachten daar anders over, want die begonnen na een uur luisteren duidelijk verveeld voor zich uit te kijken.
De directeur van de school vond het een eer dat de minister aanwezig was om de leerlingen toe te spreken. Naar zijn mening is deze taak weggelegd voor de minister van Onderwijs en Volksontwikkeling, maar hij stelde de aanwezigheid van de minister van Justitie en Politie ook op prijs. Hij gaf aan dat het afgelopen jaar het slagingspercentage niet geweldig was. Gehoopt wordt dat de leerlingen met de motivatiespeech een push hebben gehad in de juiste richting.

error: Kopiëren mag niet!