Kappartij om rookadvies

Twee vrienden (Johny M. en Amar D.) die in de nacht van zaterdag op zondag zaten te babbelen aan de Kleine Saramaccastraat, gingen elkaar te lijf na een discussie over roken. Op een gegeven moment zou de één de ander het roken hebben afgeraden aangezien dit slecht zou zijn voor de gezondheid. De andere stelde dit niet op prijs en wees de waarschuwer erop dat hij ook rookt. Hierna ontstond een woordenwisseling die uitmondde in een kappartij. De 43-jarige Johnny M. bewapende zich met een scherp voorwerp en bracht de 26-jarige Amar D. een kapverwonding toe aan zijn linker onderarm. De politie van bureau Nieuwe Haven heeft de dader aangehouden en in verzekering gesteld. Uit het geneeskundig rapport blijkt dat er een gapende wond van 15 cm op het lichaam van het slachtoffer is toegebracht. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!