Houthakker vermoedelijk om het leven gebracht

De houthakker Sjoel Wagimin, meer bekend als Sulke, verdween zaterdag in de vooravond in de diepte bij de monding van de Marowijnerivier. Uit de verklaring van de arts blijkt dat het slachtoffer kennelijk middels een misdrijf om het leven is gebracht. Er zijn tekenen van misdrijf op het lichaam van Wagimin aangetroffen. De politie heeft daarom het stoffelijk overschot in beslag genomen. In eerste instantie hadden personen die aan boord van de betreffende boot waren, verklaard dat men aan de oever houtkapwerkzaamheden zou uitzetten. Vanwege de geringe diepte kon de kapitein niet tot aan de kant varen. Het latere slachtoffer besloot toen in het water te gaan om vervolgens de oever te bereiken. Sulke zakte in het water en verdween in de diepte. De arbeiders die aan boord waren en de omstanders zetten een zoekactie op touw, maar konden de arbeider niet vinden. De politie heeft het lijk op zondagmiddag geborgen. Inmiddels is het lijk voor obductie in beslag genomen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!