Van overspel beschuldigde vrouw mishandeld

In het weekend is heisa ontstaan in het ressort Nieuwe Haven over een vermeend geval van overspel door een dame. Haar levenspartner vond het nodig haar bont en blauw te slaan met een beddenlat van 1 bij 3. De verdachte beschuldigt zijn vrouw van overspel. Hierover ontstond een woordenwisseling in huis, waarbij de man een dwarsligger van een bed wegnam om de vrouw daarmee te slaan. Het slachtoffer weerde de slagen af met haar handen. Zij liep een armfractuur op, een barstwond aan haar hoofd en schrammetjes over haar lichaam. Tijdens de aftakeling zag de vrouw kans om uit het huis te vluchten. De driftkop ging haar achterna, waarna zij wederom in de woning ging en zich daarin opsloot. Via een raam sprong zij naar buiten om hulp te zoeken bij de naaste buren. Een overbuurvrouw schoot haar te hulp. Zij bracht het verwonde slachtoffer naar een arts. Intussen werd de politie van Nieuwe Haven ingeschakeld die op haar beurt de verdachte heeft aangehouden en in verzekering gesteld.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!