Bootsman verdronken in Commewijnerivier

De 43-jarige Roy Rampersad die de veerverbinding onderhield tussen Nieuw Amsterdan en Leonsberg is gistermorgen rond 00.30 uur verdronken in de Commewijnerivier. Volgens verklaring van een vriend zaten hij en Roy bij de aanmeersteiger te praten. Op een gegeven moment liep de vriend naar huis om zijn telefoon te halen. Kort daarna toen hij terugkeerde, zag de vriend Rampersad niet meer. De politie vermoedt dat het slachtoffer naar zijn boot liep die aan de aanmeersteiger lag en dat hij tijdens het instappen in de boot kennelijk uitgleed en in de rivier viel. Zwemmend probeerde Roy nog aan wal te komen. Op een gegeven ogenblik verdween het slachtoffer in de diepte en verdronk. Dit gebeurde bij de plaats Kabel in het district Commewijne. De vriend die dit zag gebeuren, riep hulp in waarna enkele omstanders in de rivier sprongen om de man uit het water te halen. Rampersad bleek al de geest te hebben gegeven.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!