Vierde Aerobathon gezellig en druk

IF
IFHet parkeerterrein van de McDonalds leek afgelopen zaterdag wel een heuse gym. De fastfoodketen organiseerde namelijk voor de vierde keer de McDonalds Aerobathon. Lindsay MacDonald was verantwoordelijk voor de PR en stond zelf ook te hossen en te springen tussen alle deelnemers, zowel mannen als vrouwen.
Appeltje voor de dorst
‘Het is van belang dat men naast lekker eten ook lekker gaat bewegen om gezond te blijven. En wij voegen gewoon daad bij woord!’, aldus Lindsay. De deelname was gratis en het sportevenement duurde van 17:00 tot 19:00 uur en de sfeer was, aan alle lachende gezichten te zien, erg gezellig. Alle deelnemers werden, na de twee uur durende workout, niet getrakteerd op een van de fast food lekkernijen van de keten. Het was een ‘balansdag’, want het bedrijf voegde echt daad bij woord. Iedereen kreeg een fles water en lekkere appel!
Krishan Vinodsingh

error: Kopiëren mag niet!