Organisatie Conferentie Nationaal Dialoog blundert

De politieke partij DNL (De Nieuwe Leeuw) betreurt de selectiviteit welke al dan niet doelbewust is toegepast bij het uitnodigen van organisaties die mochten deelnemen aan de Conferentie voor Nationaal Dialoog en Verzoening. Ondanks het feit dat DNL een officieel en zedelijk erkende politieke organisatie is, heeft zij geen uitnodiging ontvangen. Heel opvallend is nog dat diverse andere politieke partijen ook geen uitnodiging hebben gehad. “Het behoeft geen betoog dat de geloofwaardigheid omtrent de bedoelingen van deze conferentie door deze misstap ernstig in twijfel wordt getrokken door velen. Het voorgehouden nationaal karakter aan dit evenement vereist de participatie van een ieder en het uitsluiten van bepaalde delen van de samenleving om daaraan mee te doen getuigt niet van veel wijsheid en correctheid welke aan de dag is gelegd.”
Het bestuur van DNL vraagt de organisatie daarom alsnog bij zichzelf en bij hun adviseurs te rade te gaan om alzo te kunnen concluderen of zij al dan niet op een juiste wijze bezig is geweest.

error: Kopiëren mag niet!