Berghaven bindt ook Atmopawiro aan zijn zegekar

Het schijnt een moeilijke opgave te zijn om Emilion Berghaven te stoppen in poule A van de 5de klasse kampioenschappen van de Moengo Biljart Club. Ook Valencio Atmopawiro, die een goede indruk heeft achtergelaten tot nu toe, moest eraan geloven. Hij verloor in een spannende strijd met 26-30 (26 beurten) van de koploper van poule A. Robert Wonoredjo is in de andere poule in goede doen en won 2 wedstrijden op rij. De houder van de hoogste serie is Jefferson Berghaven met 9 carambolen. Damian Karijodikromo was de houder ervan, maar doordat hij overgeheveld is naar de 4de klasse was zijn hoogste serie komen te vervallen. Hij had in zijn eerste wedstrijd ook 9 carambolen gemaakt. De Moengo Biljart Club zal een tussenstop brengen in haar toernooi, vanwege het af te werken wedstrijden in het kader van de 5de klasse kampioenschappen van de Surinaamse Biljart Bond, die later in maart van start gaat. Omdat er veel afgevaardigden zullen zijn van de Moengo Biljart Club, zullen de onderlinge wedstrijden van deze deelnemers mogelijk in Moengo plaatsvinden, waardoor het in botsing kan gaan met de lokale kampioenschappen. Uit dien verstande heeft de wedstrijdleiding de interne kampioenschappen voorlopig stopgezet.

error: Kopiëren mag niet!