Karin Refos: “Your body is your business”

Your body is your business refos_karin“Borstkanker is doodsoorzaak nummer één en de Stichting Pink Ribbon Suriname heeft als hoofddoel het bewust maken van de Surinaamse gemeenschap over borstkanker.” Initiatiefnemer en zakenvrouw Karin Refos praat over een geweldig succes van Stichting Pink Ribbon Suriname de afgelopen 2 jaren en blij te zijn dat het door de samenleving is omarmd. De hele opstart van Pink Ribbon Suriname heeft erin geresulteerd dat 300% meer vrouwen per dag een mammogram hebben laten maken. Dat geeft aan dat daarmee levens worden gered.
De voorzitter van de Stichting Jennifer Bromet praat over een positieve periode met geslaagde activiteiten. De stichting bestaat thans 2 jaren. De focus van Pink Ribbon Suriname voor het jaar 2014 gaat gepaard met een wandelloop dat gehouden zal worden in Moengo, filmavonden en heropening van de informatiewebsite.
In verband met het 2-jarig bestaan op 8 maart zal er een filmavond georganiseerd worden. De filmavond wordt op 8 maart gehouden in theater Unique. De film genaamd ‘Lipstick’ gaat over een jonge vrouw die op inspirerende wijze de strijd tegen borstkanker aangaat. ‘Wij moeten eigen verantwoordelijkheid nemen voor ons lichaam: ‘your body is your business’’, zegt Refos.

error: Kopiëren mag niet!