Dronken politieman veroorzaakt aanrijding met dodelijk afloop

De majoor van politie W.N., die hoogstwaarschijnlijk onder invloed van alcohol reed, heeft in de nacht van maandag op dinsdag een aanrijding veroorzaakt aan de Martin Luther Kingweg, waarbij zijn mede-inzittende Guno Harry (57) is overleden. Volgens de politie heeft de aanrijding rond 00.00 uur voorgedaan waarbij de personenwagen tegen een defecte vuilniswagen, die langs de weg stond geparkeerd, is aangekomen. Als gevolg van de botsing liep de bestuurder W.N. zware lichamelijke letsels op. Hij werd vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp terwijl de mede-inzittende Harry ter plekke overleed. Uit het onderzoek blijkt dat M.W. een beenfractuur heeft opgelopen. De politie van Houttuin heeft deze zaak overgedragen aan Verkeers-unit Wanica voor verder onderzoek. Hoofdinspecteur Leonaard Ligeon bevestigt dit incident. Met het heengaan van Harry is de verkeersbarometer binnen twee 24 uur gestegen van 12 naar 14. Maandagochtend is de 58-jarige voetganger Kamlawatie K. dodelijk aan gereden aan de Zwartenhovenbrugstraat door een personenwagen. Ook bij dit verkeersongeval reed de bestuurder onder invloed. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, omdat hij met een vervallen rijbewijs deel nam in het verkeer.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!