Verdachte met mondstukken benzinepompen aangehouden

BrandstofnozzleDe politie van ressort Centrum heeft in de nacht van zaterdag 22 op zondag 23 februari, tijdens surveillance, de verdachte Steven H. aangehouden met in zijn bezit drie stuks nieuwe mondstukken bestemd voor benzinepompen (“dispencing nozzle”) . Het vermoeden bestaat dat deze mondstukken van misdrijf afkomstig zijn aangezien de verdachte de herkomst van deze spullen niet kan verklaren. De mondstukken zijn in beslag genomen en Steven H. is hangende het onderzoek in verzekering gesteld. Eigenaren of belanghebbenden worden hierbij opgeroepen persoonlijk of telefonisch in contact te treden met de politie van het ressort Centrum. De telefoonnummers zijn: 477777 of 478151. Informatie met betrekking tot deze benzinepomp mondstukken mag ook doorgespeeld worden aan de Centrale Meld Kamer van de politie op het telefoonnummer 115. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!