Doorgereden na aanrijding met zwaar lichamelijk letsel

BumperEen 56-jarige bromfietser is op 25 februari,omstreeks 06.30 uur, aangereden door een automobilist en in hulpeloze toestand achter gelaten op de hoek van de Tourtonnelaan en de Masonstraat. Het slachtoffer werd meters verder meegesleept door de personenauto waarbij hij zwaar lichamelijk letsel heeft opgelopen. Het slachtoffer is in kritieke toestand opgenomen in het ziekenhuis. De autobestuurder is als veroorzaker aangemerkt bij deze aanrijding. Door de aanrijding is de “grill” van de auto los geraakt en achter gelaten. De “grill” is door de politie in beslag genomen. Het is de “grill”van een Toyota Brevis zoals boven dit bericht afgebeeld. Informatie met betrekking tot deze aanrijding mag worden doorgespeeld aan de politie van het ressort Centrum Centrale op de telefoonnummers 477777 of 478151 of aan de Centrale Meld Kamer van de politie op het telefoonnummer 115. (KPS)

error: Kopiëren mag niet!