Politie zoekt informatie in moordzaak Maarten Lindveld

De zakdoeken en laken aangetroffen in het huis van Maarten Lindveld (foto: KPS)
De zakdoeken en laken aangetroffen in het huis van Maarten Lindveld (foto: KPS)

Politie zoekt informatie in moordzaak Maarten Lindveld 1Maarten Linveld is in de vroege morgen van vrijdag 14 februari om het leven gebracht in zijn woning aan de Vredenburgweg nummer 55 in het district Wanica. In de woning zijn spullen aangetroffen die door de misdadigers moeten zijn achter gelaten te weten: een donkerblauwe zakdoek met witte motieven, een lichtpaarse zakdoek met zwarte en witte motieven en een overwegend bruine laken met motieven. Een ieder die informatie heeft met betrekking tot deze spullen in relatie tot een persoon of personen wordt gevraagd die informatie door te geven aan de recherche van het bureau Geyersvlijt, de Centrale Meld Kamer van de politie, of het dichtstbijzijnde politiebureau. De politie rekent op uw medewerking.

error: Kopiëren mag niet!