Woning afgebrand in Nickerie

1 Woning afgebrand in NickerieWoensdagochtend heeft de rode haan gekraaid aan de Indonesiaweg in Nickerie. In deze is het gezin Kasidi dakloos geworden. Enkele minuten voor half tien ontdekte een medewerker van de Surinaamse Waterleidingmaatschappij, die ter plekke was om de meterstand op te nemen, de brand. Hij heeft toen onmiddellijk één van de buurtbewoners, Vallencia Kadjan, hiervan op de hoogte gesteld en zij belde de brandweer. Volgens brandmeester eerste klasse Jim Dors kreeg de brandweer om 7 voor half tien de melding en was men om 7 voor tien ter plekke. De brandweer had voldoende water ter beschikking, maar kon de woning niet redden. Volgens Donnevan Kasidi zijn al het inboedel, twee auto’s en twee bromfietsen verloren gegaan. Het huis dat werd bewoond door vier personen, was wel verzekerd tegen brand. Er hebben zich geen persoonlijke ongelukken voorgedaan. Ten tijde van de brand was niemand thuis. Het gezin had in de middag nog geen onderdak. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

error: Kopiëren mag niet!