17-jarige houdt van seks met vreemde mannen

De 17-jarige studente, Michelle.K., vertelde aan kantonrechter Dinesh Sewrattan dat zij veel van seks houdt. Dit is de voornaamste reden waarom zij ingestemd had met het verzoek van de verdachte Meredith.G. om tegen betaling seksuele handelingen te plegen met een Franse man en Ramcharan D. Het slachtoffer, dat zich toen op 16-jarige leeftijd als sekswerker had voorgedaan, gaf aan dat zij door haar buurjongen Maro R. gebeld was. Maro vroeg haar vroeg of zij snel wat geld wilde verdienen. Michelle stemde in en werd door Maro naar Meredith gebracht. Meredith stelde haar voor om tegen betaling seksuele handelingen met een onbekende Franse man te plegen. Michelle stemde in. Michelle werd enkele weken later wederom door Meredith benaderd om seks te hebben met een andere manspersoon, Ramcharan.
De kamer zou door Meredith ter beschikking gesteld worden. Michelle zou Meredith wat ‘lekkers’ uit het verdiende bedrag geven. Michelle had ook nog de opdracht van Meredith meegekregen om alle spullen van Ramcharan mee te nemen indien hij niet voor de diensten zou betalen. Het slachtoffer nam de spullen zonder de diensten te verrichten mee, aangezien zij geen seks met Ramcharan wilde bedrijven. Raadslieden Lygia Palmburg en Oscar Koulen vonden het vreemd dat de getuige instemde om seks met Ramcharan te hebben, terwijl zij het niet wilde. Vooral omdat zij eerder al seks had met de Franse man. De verklaringen van Michelle leken tegenstrijdig.
Meredith G. had Michelle ertoe bewogen haarzelf beschikbaar te stellen voor het verrichten van seksuele handelingen met twee verschillende manspersonen tegen betaling. Ook had zij haar de opdracht gegeven om spullen, toebehorende aan één van deze heren, Ramcharan D., weg te nemen. Ramcharan gaf op de vorige zitting aan dat hij de verdachte vaker zag in de buurt van Ondrobong. Meredith staat volgens de benadeelde bekend bij minderjarige dames. Dit was de voornaamste reden waarom hij haar benaderd had om een dame voor hem te zoeken op wie hij tegen betaling zijn seksuele lusten kon botvieren.
Meredith trad als manager op van de minderjarigen. Michelle kon de bezittingen van Ramcharan, waaronder SRD 160 en een mobiele telefoon, meenemen toen hij vóór zijn handelingen een bad ging nemen. De getuige vond het erg dat de dame zijn geld had meegenomen, zonder dat hij zich had kunnen bevredigen. De tweede getuige, Maro.R., had het slachtoffer naar de andere manspersoon vervoerd. Maro en het slachtoffer zijn buren. Volgens Maro heeft Michelle overal tatoeages op haar lichaam. De zaak wordt op 19 maart voortgezet.
FR

error: Kopiëren mag niet!