‘Waarneming op Volksgezondheid niets nieuws’

De waarnemend directeur op het ministerie van Volksgezondheid, Lesley Resida, zegt al vaker waar te hebben genomen in deze functie op het departement. Het is nu niets nieuws onder de zon. ‘Waarnemen op die post gebeurt sinds de negentiger jaren’, zegt Resida tegenover Dagblad Suriname. Resida heeft nog geen melding ontvangen als hij de functie zal behouden. ‘Ik heb altijd ambities om te werken en verder zijn er geen specifieke ambities’, zegt Resida, die ook directeur op het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) is. Maltie Algoe, die meermalen heeft waargenomen, gaat zich nu volledig toeleggen op haar eigenlijke taak als hoofd Research, Planning and Monitoring. “Het is absoluut niet waar dat ik met verlof ben”, zegt Algoe. “Wat helemaal belachelijk is, is de bewering dat ik met zwangerschapsverlof ben, zoals een medium berichtte. Waar halen ze die onzin toch vandaan”, vraagt Algoe zich ten slotte af.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!