Overvallers probeerden vrouw te verkrachten

Twee gemaskerde criminelen zijn dinsdagochtend rond 04.00 uur in een woning aan de verlengde Hoogestraat binnengedrongen. Een vrouw, die op dat moment alleen thuis was, werd in haar slaap overrompeld. De daders die gekleed gingen in donkere kleding, van wie een gewapend met een vuistvuurwapen en de andere met een mes, trachtten de 38-jarige vrouw te verkrachten. Zij werd geslagen met de kolf van het wapen aan haar hoofd. Ook moest zij vuistslagen op haar buik incasseren. Toen de daders haar kleding uittrokken, begon zij zich hevig te verzetten en luidkeels te schreeuwen om hulp. Het is de belagers niet gelukt om hun afschuwelijke daad te voltooien. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat er geld is buitgemaakt. Het gaat in deze om SRD 200 en Euro 500. Na de buit verlieten de rovers de plaats te voet. De politie van Bureau Nieuwe Haven bevestigt dit geval. Deze zaak is overgedragen aan de recherche voor verder onderzoek. Het slachtoffer heeft volgens de politie geen noemenswaardige letsels opgelopen.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!