Pet inbreker dichtbij misdrijflocatie aangetroffen

Pet inbrekerIn de morgen van maandag 17 februari is deze pet op een perceel aangetroffen dichtbij de woning van het 59-jarige slachtoffer ,die aan de Pikinstonstraat woonachtig is. Twee inbrekers zijn de woning binnen gedrongen. De 59 jarige man is van dichtbij door een van de criminelen in het gelaat geschoten en ligt in critici toestand in het ziekenhuis. Een van de criminelen heeft deze pet verloren tijdens het weg rennen na het misdrijf. De pet is niet ver van de plaats van het misdrijf aangetroffen en in beslag genomen. Informatie met betrekking tot de persoon die deze pet droeg of op een andere wijze bij zich had mag worden doorgespeeld aan de recherche van het bureau Nieuwe-Haven, de Centrale Meldkamer of het voor u dichtstbijzijnde politie bureau.

error: Kopiëren mag niet!