Gewapende rover afgestraft met drie jaar

Jeffrey Monie is maandag op de rechtszitting conform de eis veroordeeld. Hij is schuldig verklaard voor deelname aan een beroving die gepaard ging met geweld. Op 25 april van het afgelopen jaar heeft de verdachte tezamen en in vereniging een winkelzaak overvallen, waarbij de slachtoffers onder schot werden gehouden en daarbij ook zijn mishandeld. Monie viel door de mand toen hij tijdens de spiegelconfrontatie positief werd herkend. De benadeelde herkende hem als te zijn de man die het wapen bij zich had. In deze zaak werd één van zijn comparanten als getuige opgebracht. Deze verklaarde dat Monie degelijk had meegedaan aan de roof. Aan een vriend, ene L., vertelde de verdachte dat hij ‘een optie’ had. Dit alles werd tegen de verdachten als bewijs gebruikt. Kantonrechter Maytrie Kuldipsing hield rekening met de persoon van de verdachte. Monie Jeffrey is nooit eerder in aanraking gekomen met de politie. De magistraat stuurde hem voor dit strafbare feit voor drie jaar de bak in. Dit vonnis is conform de eis van officier van justitie Roy Elgin.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!