Twee voetgangers omgekomen om een guave

De 66-jarige Alwin Gopal en nog een andere voetganger van wie de personalia nog onbekend is zijn zondag omgekomen in het verkeer. Volgens bekomen informatie van de politie blijkt dat de man van wie de personalia onbekend is, fruit zou hebben gestolen bij de familie Gopal. De man had een guave geplukt en werd hij tijdens zijn daad op heterdaad betrapt door de familie. De twee zonen en de vader Alwin Gopal zetten een achtervolging om de dief in de kraag te vatten. Tijdens de achtervolging kwamen alle vier op de Wilhelminastraat en David Simonstraat. Een personenwagen die van de tegenover gestelde richting reed onderschepte alle vier voetgangers. Vader Gopal overleed terplekke en de man die vermoedelijke aan een zwerversbestaan leed, is onderweg naar het ziekenhuis gestorven. De twee zonen liggen met ernstige verwonding in het ziekenhuis. Het onderzoek heeft uitgewezen dat de bestuurder van de personenwagen onder invloed reed. Hij is hangende het verder onderzoek in verzekering gesteld. De politie van Keizerstaat is belast met het onderzoek. Inspecteur Drohpatie Ramkhelawan van de publiciteitsdienst zegt dat de verkeersbarometer met deze twee doden gestegen is naar 11. Dit jaar zijn er vijf voetgangers in het verkeer omgekomen.

error: Kopiëren mag niet!