IGSR presenteert symposium Competentiemanagement

Het Institute for Graduate Studies & Research (IGSR) presenteert op woensdag 19 februari het symposium Competentiedenken en Competentiemanagement. Achtergrond van het symposium is het promotieonderzoek van Barryl A. Biekman naar de gang van zaken van competentiemanagement bij de departementen van het ministerie van Binnenlandse Zaken, Onderwijs en Volksontwikkeling en Openbare Werken. De conclusies van het onderzoek worden ook meegegeven tijdens de presentatie.
Het promotieonderzoek werd begeleid door professor Kees van der Wolf, emeritus-hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam en deeltijds hoogleraar aan de Anton De Kom Universiteit van Suriname. Copromotor is professor Lou Van Beirendonck, professor aan de HRM Antwerp Management School in België. Hoofdsprekers van het hele gebeuren zijn Albert Kampermann en Barryl A. Biekman zelf.
Het doel van de presentatie is om deelnemers warm te maken voor competentiemanagement. Het symposium is bestemd voor onder andere wetenschappers, politici en mensen uit het bedrijfsleven.

error: Kopiëren mag niet!