Minov houdt lippen stijf over nieuwe directeur

Op het ministerie van Onderwijs en Volksontwikkeling is er al een directeur benoemd, zegt de hoofvoorlichter Juan Pawiroredjo. Echter kiest het ministerie ervoor het nog even geheim te houden wie de nieuwe directeur is. In de loop van de volgende week zal de minister bekendmaken wie officieel de nieuwe directeur is.
In de wandelgangen wordt er bevestigd dat Robert Peneux de nieuwe directeur is en zijn intrek al heeft genomen op zijn kantoor. Pawiroredjo onderstreept dat Narain zal aanzitten als waarnemend directeur op het ministerie. Paul Somohardjo, voorzitter van de PL, heeft eerder tegenover Dagblad Suriname aangegeven dat zijn partij niet blij zal zijn met de benoeming van Peneux tot directeur. De partij heeft ook zijn afkeuring uitgesproken over de ontheffing twee partijtoppers van de PL door minister Ashwin Adhin.
Tegenover Dagblad Suriname zegt Robert Peneux het volgende. ‘Ik heb aan de minister beloofd dat hij de aankondiging mag doen.’ Deze woorden klonken bevestigend. Aanstaande woensdag zal de minister een persconferentie beleggen en alles aan de media uitleggen, zei Peneux verder.
Consuela Raalte

error: Kopiëren mag niet!