Bhagavad Gita seminar

Vijay Krishna Misri,  afgelopen woensdag tijdens het seminar van de Bhagavad Gita in het Lallarookhgebouw
Vijay Krishna Misri, afgelopen woensdag tijdens het seminar van de Bhagavad Gita in het Lallarookhgebouw
Dinsdagavond is een seminar gestart in het Lallarookhgebouw over de Bhagavad Gita. Op woensdag en vandaag, donderdag, gaat dat door. Op zaterdag 15 februari is er dan een laatste sessie. Het Bhagavad Gita Seminar-team is heel actief in Nederland, waar men middels slideshows de Bhagavad Gita op een hele toegankelijke, begrijpelijke en systematische manier aan het publiek presenteert. Met name voor de jongere generatie is het aantrekkelijk. Als we spreken over de Bhagavad Gita weet menigeen waar we het over hebben. Maar als je vraagt naar de inhoud, of de praktische leer van de Bhagavad Gita, kunnen 9 van de 10 mensen daar geen antwoord op geven. En dit terwijl de Bhagavad Gita zulke waardevolle en essentiële kennis bevat die van toepassing is op de moderne mens; alle fundamentele onderwerpen van het leven worden als het ware hierin besproken. Het seminar zal de meest essentiële onderwerpen van de Bhagavad Gita in 4 sessies presenteren. De spreker is Vijay Krishna Misri, 36 jaar oud, geboren in Suriname en vanaf 5-jarige leeftijd woonachtig in Nederland. Op 17-jarige leeftijd besloot hij naar India te gaan en opgeleid te worden in een Gurukul aangaande de leer van de Bhagavad Gita en Veda’s. In Nederland heeft hij zijn studie Bedrijfseconomie afgerond. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in de leer van de Bhagavad Gita. In Nederland is hij populair. Zijn presentatie-stijl is toegankelijk, begrijpelijk en modern. Zijn ambitie is om deze waardevolle kennis over te dragen aan anderen en hen te inspireren om deze onschatbare kennis in het leven toe te passen.
In 4 sessies worden verschillende onderwerpen behandeld, en elke sessie vormt weer en schakel voor de volgende, waarbij men steeds dieper ingaat op de materie.
Dit seminar is voor verschillende doelgroepen interessant; zo bijvoorbeeld voor mensen die totaal nog geen kennis hebben over de Bhagavad Gita maar ook voor mensen die al enigszins met de Bhagavad Gita in aanraking zijn gekomen, maar nog niet alles kunnen plaatsen. Voor de kenners is het heel leerzaam om te zien hoe deze schat van kennis op een toegankelijke manier kan worden overdragen aan anderen.

error: Kopiëren mag niet!