Ook Notch en Leo Victor naar volgende ronde Bekercompetitie

De ploegen van SV Notch en Leo Victor hebben zich als laatste geplaatst voor de kwartfinale van de SVB Bekercompetitie. Zondag wonnen beide ploegen hun wedstrijd met 4-1 in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Notch stond bij rust achter met 0-1 tegen Transvaal, bij wie Leandro File scoorde. In de tweede helft pakte Notch zaken anders aan. Milton Pinas (2x) en Arsinio Poina (2x) bezorgden de Moengonese club een 4-1 overwinning. Leo Victor speelde tegen Boskamp. Na een 2-1 ruststand won ze met 4-1. Miquel Cronie (2x), Furgill Lie A Kwie en Urvin Remak scoorden voor de leeuwen. Clyde Riedewald scoorde voor Boskamp.
De kwartfinale van deze bekercompetitie wordt gespeeld op dinsdag 15 en woensdag 16 april 2014 met de volgende match ups: Voorwaarts – Leo Victor, West United – Deva Boys, Takdier Boys – Notch en Boma Star – Excelsior.