Inter Kaja nekt FTN in blessuretijd

Good old Charlie Poeketie heeft zondagochtend laten blijken nog steeds goud waard te zijn in de voetballerij. Hij bezorgde zijn club Inter Kaja de tweede overwinning op rij in de finaleronde van de competitie bij de Wanica Sportorganisatie (WSO). Tegenstander was de gedoodverfde kampioenskandidaat en winnaar van de algemene ronde, FTN. Poeketie scoorde in blessuretijd het enige doelpunt van de wedstrijd, waardoor Inter Kaja won. Rood kreeg Inter Kaja’s Ortega Adjako in de 88ste minuut. Inter Kaja is de verrassende koploper in de finaleronde na 2 speeldagen. Er resten nog 5 speeldagen. FTN is de finaleronde slecht begonnen. Na 2 wedstrijden heeft ze slechts 1 punt behaald.
Pokigron volgt de koploper op de hielen met 4 punten. Pokigron speelde 1-1 gelijk tegen Lawa VIP. Melpiet Dikan scoorde in de eerste helft voor Lawa VIP, Jellie Huur maakte in de 84ste minuut gelijk.
Ook Young Rhytm heeft er 4 punten. Ze won zondag met 2-1 van Real Kaja. Valentino Kentie en Imro Adraai scoorden voor Young Rhytm. Norby Vorswijk voor Real Kaja.
Wanhattie won van Sunny Point met 3-2. Guinsi Sinei en Siegfried Akontina (2x) scoorden voor Wanhattie, Kevin Perre en Etiene Jonathan voor Sunny Point. Zowel Wanhattie als Sunny Point hebben er 3 punten. Lawa VIP heeft er 2 punten. FTN is een voor de laatste met 1 punt, terwijl Real Kaja beide verloren heeft; 0 punt.
Woensdag 12 februari 2014
19.30 uur FTN – Sunny Point
21.30 uur Pokigron – Inter Kaja
Donderdag 13 februari 2014
19.30 uur Wan Hattie – Young Rhythm
21.30 uur Real Kaja – Lawa VIP

error: Kopiëren mag niet!