Jivan Jotie neemt leiding in finaleronde LSO

Met nog 2 speeldagen te gaan in de finaleronde van de LSO Eersteklasse, heeft Jivan Jotie de leiding genomen op de ranglijst. Zondag won ze met 2-0 van AS Highwaystar. De ruststand was 0-0. De Braziliaan Leonan Lima Barros opende in de 66ste minuut de score voor Jivan Jotie. Een minuut voor einde schoot Sergio Comvalius de 2-0 binnen. Jivan Jotie staat na 3 wedstrijden aan kop met 8 punten. Eendracht volgt met 6 punten en Vredenburgstar met 5 punten.
BKV is nu ook een kandidaat voor de top 2. Ze won zondag met 2-0 van SV Welgedacht C. Elvin Arnhem en Gregory Clemens scoorden voor BKV, die nu evenals Highwaystar 4 punten heeft. Welgedacht C heeft 0 punt. In de verliezersronde speelden FC ADO en Caravan 2010 0-0 gelijk.

error: Kopiëren mag niet!