4 doelpunten en 4 rode kaarten in Commewijne-topper Zoelen – Jong Marienburg

Bij de Sportbond Commewijne werd zondag de topper gespeeld tussen Zoelen en Jong Marienburg, twee ploegen die bovenaan de ranglijst staan. Het werd een wedstrijd vol actie en sensatie. In de eerste helft nam titelverdediger Zoelen een 2-0 voorsprong via goals van Chermy Kobo en Dinesh Dial. Echter kwam Jong Marienburg goed terug en in de laatste 20 minuten maakte ze gelijk via goals van Crosby Karijopawiro. Met nog 3 minuten te spelen, ontaardde de wedstrijd. Spelers van beide ploegen kregen ruzie met elkaar en ontstond er een chaotische situatie. Hierbij werden drie spelers van Zoelen rood gekleurd, te weten Roland Setoe, Cedric Bobie en Jason Bobie. Bij Jong Marienburg kreeg Lionel Troeno de rode kaart.
Blue Wings won met 1-0 van Vios door een goal van Raymond Corsten. Black Tiger en Locomotief speelden 3-3 gelijk. Rosano Salim scoorde alle 3 goals voor Black Tiger, waarvan de laatste in de 90ste minuut, de gelijkmaker. Voor Locomotief scoorden Erick Amatngasoeri (2x) en Jason Sarmat. Ellen won met 1-0 van Toronto door een goal van Romario Rother.

error: Kopiëren mag niet!