Voorwaarts schakelt Inter Moengotapoe uit in beker

1 Voorwaarts 1De SV Voorwaarts onder leiding van trainer Kenneth Jaliens maakt een prachtige periode mee. Dat is niet alleen te merken in de SVB Eersteklasse competitie. Ook in de bekercompetitie floreert ze momenteel. Zaterdagavond schakelde ze Inter Moengotapoe uit in het Dr. Ir. F. Essedstadion. Furgel van der Kamp zette Voorwaarts op een voorsprong, maar Inter maakte gelijk via Miquel Leyman. In de tweede helft scoorde Jual Pengel het winnend doelpunt voor de geel-zwarteformatie. De oudste club van Suriname speelt nu in de kwartfinale tegen de winnaar van het duel tussen Leo Victor en Boskamp.
Wie ook verder mag bekeren in West United. Ze schakelde Caravan uit na het trappen van penalty’s. Hiermee revancheerde de Coroniaanse West United zich van het geleden 8-0 competitieverlies tegen Caravan. De bekerwedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel. Na het trappen van de vrije trappen vanaf de 11 meter stip was West United beter. Saillant detail! Deze twee ploegen ontmoeten komend week elkaar weer in de het kader van de SVB Eersteklasse in Coronie.
Vrijdagavond won de koploper van de SVB Eersteklasse, SV Boma Star, met 3-1 van de in crisis zijnde Robinhood. Het werd 3-1 voor de club van trainer Jozef Joekoe door goals van Alfredo Finkie, Fabian Brondestein en Jerrel Adensiba. KD verloor na het trappen van penalty’s van Excelsior. De wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel.

error: Kopiëren mag niet!