Criminelen laten five shooter tijdens vlucht achter

De politie van Santo Dorp heeft een beroving deze week kunnen voorkomen door snel in te spelen op een tip vanuit de samenleving. Drie gewapende criminelen hielden zich woensdag 5 februari op voor een winkel aan de Nieuw Weergevondenweg, niet ver van de politiepost. Zij waren zaken nauwlettend aan het observeren. Een burger merkte dit gedrag van het drietal op en sloeg alarm bij de politie. De sterke arm die snel ter plekke was, trachtte het trio in de kraag te vatten. Zij waren sneller dan de politie en probeerden te ontkomen. Tijdens de vlucht lieten zij hun five shooter achter. Inspecteur Sandra Claver vindt het jammer dat de verdachten niet zijn ingerekend. Het aangetroffen wapen is door de politie in beslag genomen. Het verdere onderzoek is overgedragen aan Recherche Geyersvlijt.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!