Vrouw tot bloedens toe geslagen

De politie van Houttuin ontving dinsdagavond een melding dat er een vrouw mishandeld zou zijn door haar man. Ze zou een bebloed gezicht hebben. De sterke arm ging naar de opgegeven locatie en trof inderdaad een geëmotioneerde vrouw aan, die kort daarvoor door haar man was geslagen. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling tegen haar 41-jarige levenspartner M.S. Dit echtpaar heeft vaker ruzie en dat is op een gegeven ogenblik geëscaleerd. De man sloeg zijn vrouw in het gelaat, waardoor zij een bloedend neus kreeg. M.S. werd hiervoor aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het verwonde slachtoffer werd verwezen naar het ziekenhuis. Dit incident deed zich voor in een zijstraat van de Martin Luther Kingweg. Volgens de politie is de vrouw verwezen naar de KNO-arts. Hangende het verdere onderzoek blijft de man achter de tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!