Gedumpte naakte vrouw is een PCS-patiënt

De jonge vrouw die afgelopen zondagochtend rond 04.35 uur naakt aan de Koningstraat voor een cultuurwinkel werd aangetroffen, is een PCS-patiënt. Uit de verklaring van de vader van de jongedame blijkt dat zij onder behandeling is van een psychiater. Medewerker Signa Sabajo van de KPS-voorlichtingsdienst deelt de krant mee dat de dame, volgens de vader, van tijd tot tijd geestelijk instabiel wordt. Uit welingelichte bronnen blijkt dat de dame op de bewuste dag samen met twee mannen in een auto was gestapt. Gekomen op het bovenvermeld adres, vertoonde zij afwijkend gedrag; zij begon haar kleding uit te trekken. De twee jongemannen schrokken hevig en maakten direct contact met de vader van de dame. Sabajo zegt dat het onderzoek nog gaande is en dat men op zoek is naar de ware toedracht. De politie van Nieuwe Haven is belast met het onderzoek. Tot zover zijn er nog geen aanhoudingen verricht.

error: Kopiëren mag niet!