Overbuurvrouw slaat autoruit stuk

Maandagavond rond 19.00 uur was er een burenruzie aan de Abiastraat. Een overbuurvrouw sloeg na een woordenwisseling de autoruit van de vrouw van een cipier stuk. Dit dreigde uit de hand te lopen. Na de ontdekking liep de penitentiair ambtenaar naar zijn woning om zijn dienstwapen te halen. Hij werd door omstanders tegengehouden. In dit geschil kwamen ook andere familieleden van de overbuurvrouw erbij. Hierna arriveerde de ingeschakelde de politie van Flora. Inspecteur Dilipkoemar Bhattoe geeft aan dat in deze case de penitentiair ambtenaar, diens wederhelft en de overbuurvrouw samen met haar dochter en zoon naar het bureau zijn overgebracht. Zij werden bij proces-verbaal gehoord. Uit het onderzoek blijkt dat partijen onderling hebben gepraat om de zaak te schikken en vrede te sluiten. Na het verhoor werd het vijftal heengezonden. De overbuurvrouw zal de schade vergoeden.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!