Ondankbare schoonzoon steelt SRD 3.000

Een 32-jarige man die een maand terug met zijn gezin was gaan inwonen bij een aangetrouwde oom, moet zich nu voor de rechter verantwoorden. Ongeveer twee weken geleden constateerde de oom dat hij een bedrag (SRD 3.000), dat hij in zijn slaapkamer had bewaard, nergens kon vinden. De bezorgde man deed aangifte bij de politie van Marienburg. Na intensief speurwerk van de politie kwam de schoonzoon als verdachte in beeld. Hij werd op verdenking van diefstal aangehouden. Tijdens het verhoor legde hij een volmondige bekentenis af. De 32-jarige verklaarde dat hij via een trap in de slaapkamer was geklommen alwaar het geld was bewaard. Hij nam dat weg en gebruikte het ten eigen bate. De schoonzoon heeft het vertrouwen van de bejaarde man beschaamd. Volgens de aangever doet hij de slaapkamerdeur te allen tijde op slot. Hangende het verdere onderzoek blijft de ondankbare schoonzoon achter tralies.
Saskia Bandhan

error: Kopiëren mag niet!